Video Aspect Ratio: 16:9

THOMAS JULIAN

WELKOM

17.900+

FACEBOOK

58.000+

TIKTOK

13.000+

INSTAGRAM
thomas julian 30

THOMAS JULIAN 30

VERJAARDAGSLUNCH

21 APRIL 2024

VESPA'Z 4 BRUGSESTEENWEG 354

8800 ROESELARE

RESERVATIE: 30@THOMASJULIAN.BE

ENGELBEWAARDER

Nu beschikbaar

Engelbewaarder Thomas Julian

MUZIEK

ENGELBEWAARDER

NU BESCHIKBAAR

DIE SCHLAGERBOYS ft. THOMAS JULIAN

8TES WELTWUNDER

VANAF 9 OKTOBER 2024

Thomas Julian lanceert ‘Engelbewaarder’ in Vlaanderen

Met rode viltstift staat vrijdag 31 maart omcirkeld in zijn agenda, want dan brengt de 28-jarige Thomas Julian zijn nieuwste single ‘Engelbewaarder’ uit. Na zijn Duitstalige schlagerdebuut in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, brengt hij nu in eigen land zijn Nederlandstalige single “Engelbewaarder”


“Na mijn debuut op Het Schlagerfestival in Hasselt is het tijd een Nederlandstalige single uit te brengen”

De Duitse muziekstudio’s hebben al een tijdje geen geheimen meer voor de sympathieke Zwevegemse zanger-accordeonist sinds hij werd opgepikt door de populaire Duitse producers. Hij vergeet zijn Vlaamse fans niet, en daarom trok hij naar David Vervoort om er in een Vlaamse studio zijn single “Engelbewaarder” te producen.

Ik kreeg de kans om samen met Luc Steeno op te treden op “Het Schlagerfestival” in Hasselt, en dit is meteen het ideale moment om een Vlaamse single uit te brengen.


De laatste maanden treedt Thomas vaak op samen met Luc Steeno, waar ze samen de grote hit “Hij speelde accordeon” brengen. “Ik speel dit lied al jaren op mijn optredens, wat een eer om dit nu met Luc Steeno te mogen performen”

Luc en Thomas hebben al jaren contact met elkaar, in november stonden ze de eerste keer samen op een podium. Het begin van een mooie reeks optredens.


Thomas staat vaak op een podium, maar in eerste instantie mikt Thomas Julian met zijn single ‘Engelbewaarder’ op een breed publiek. “Het nummer origineel van Mieke geschreven door Pierre Kartner is precies op mijn lijf geschreven” Schlagermuziek is hip voor jong en oud, we hebben er dan ook een frisse productie van gemaakt die gesmaakt kan worden door alle leeftijden. De videoclip werd gedraaid door de gerenommeerde Duitse videomaker Mike Spelz.

Ik ben ontzettend fier met de release.


De nieuwe single ‘Engelbewaarder’ van Thomas Julian is vanaf vrijdag 31 maart digitaal beschikbaar.

NU BESCHIKBAAR

Het schlagerfestival

Thomas Julian te gast op "Het Schlagerfestival"

Thomas Julian – afkomstig uit Zwevegem – stond op het podium van Het Schlagerfestival in Hasselt & de zomereditie in Middelkerke

Thomas timmert al meerdere jaren aan zijn muziekcarrière. Door zijn goed contact met Luc Steeno mocht Thomas op zijn accordeon meespelen op het grootste schlagerfestival van het land, terwijl Luc zijn allombekende hit ‘Hij Speelde Accordeon’ zong. 

Duizenden mensen zongen dit lied mee. Thomas genoot. Ook op zaterdagavond en op zondagnamiddag was Thomas eveneens nog te gast op dit schlagerfestival in Hasselt.


Op 15 juli bracht Thomas zelfs een eigen act op Het Schlagerfestival zomereditie in de Pop-up arena in Middelkerke. 

"Hot op TikTok"

Thomas sociale media kanalen draaien op volle toeren, met meer dan 17.500 facebook volgers en 13.000 instagram volgers,  bereikte  Thomas de mijlpaal van +55.000 volgers op TikTok 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Mis niks van alle nieuws:

Your information is safe with us

INFO & CONTACT

info@thomasjulian.be